Coaching & Training

Coaching

Resultaatgericht advies voor een persoonlijke groei

Staat u voor grote zakelijke uitdagingen? Groeien de groeidoelstellingen u af en toe boven het hoofd? Hangt er een fusie in de lucht? Of zijn er andere zaken waar u af en toe over wilt sparren met een professional? Dan biedt coaching van VDV RESULTANCY uitkomst.

De coaching van VDV RESULTANCY focust op het zakelijk functioneren, individueel of in teamverband. Vragen en ontwikkelbehoeften op het gebied van leiderschap en aansturing, organisatie- en teamontwikkeling, carrièreontwikkeling, of effectieve communicatie, kunnen aanleiding zijn om te kiezen voor coaching. Steeds vaker worden deze sessies ook benut als klankbord voor actuele thema’s.

Hoe werkt de coaching van VDV Resultancy?

De coaching van VDV RESULTANCY helpt verantwoordelijke professionals bij het realiseren van groei. Gedurende een intensief begeleidingstraject brengen wij evenwicht aan tussen de organisatiedoelen en de ontwikkeling met betrekking tot persoonlijke groei.

Vanuit de huidige uitgangspositie worden – samen met de coachee – de doelstellingen van het begeleidingstraject bepaald. Op basis van deze bevindingen wordt een aanpak ontworpen waarbij de coach doelgericht een proces voor verdere professionalisering begeleidt.

Start van het traject

Aan het begin van elke coachtraject bepalen we samen het concrete vraagstuk. Hoe beter dit in kaart is gebracht, hoe makkelijker de coach kan begeleiden. Je gaat immers recht op je doel af en laat je niet meer afleiden door zaken die niet relevant zijn. Is de vraag helemaal helder, dan is ook goed aan te geven hoeveel coachgesprekken er gaan volgen om de gestelde doelen te bereiken. En natuurlijk staan we stil bij de aanpak. Bovendien kan de coachee in het startgesprek de coach beter leren kennen. Is er ‘een klik’, en voelt hij/zij zich prettig bij deze coach en geeft hij je het vertrouwde gevoel wat nodig is voor het te behalen resultaat? Belangrijke zaken voor een coachtraject met succes als resultaat.
De coach heeft het vermogen om individuele leerbehoeften te vertalen naar een aanpak die werkt door te trainen en te coachen op de drie niveaus (attitude, inzicht en vaardigheden). Vaak kan door het wegnemen van interne belemmeringen richting worden gegeven aan effectiever gedrag. Zo ontstaan nieuwe, interessante mogelijkheden.

Training 

Philip van der Valk is een zeer ervaren verkoopcoach en trainer. Hij heeft een jarenlange ervaring op Directieniveau en binnen Sales- en Marketingfuncties bij bedrijven zoals Audax, King, Papyrus, SCA en Sodexho. Hij is gespecialiseerd in het revitaliseren van salesafdelingen en het salesproces bij verkoopgerichte (MKB) bedrijven. Philip brengt nieuw commercieel bewustzijn en eigentijds sales elan binnen de gehele sales-discipline of zo nodig binnen het hele bedrijf. Dit leidt direct al tot concrete resultaten en al snel tot een effectievere salesorganisatie. Werken met Philip/VDV Resultancy staat voor meer profit en meer werkplezier.

Daarom kies je voor VDV Resultancy:

  • Salesteams worden weer resultaatgericht
  • Account Managers krijgen weer eigen “startvermogen”
  • Sales genereert meer omzet met een betere marge
  • Saleskosten worden verlaagd
  • Salesmanagement krijgt meer grip
  • Borging van een succesvol salesproces
  • Nieuw commercieel bewustzijn als resultaat

Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over onze Coaching & Trainingsmogelijkheden voor úw organisatie? Neem contact met ons op.

Training Salesmanagement

Wil je weten hoe je salesinspanningen al snel tot meer en beter resultaat leidt?

Contact