Veranderen i.s.m. The Brown Paper Company

Waar verandering begint

VDV Resultancy is via Philip aangesloten bij thebrownpapercompany. Philip adviseert en traint relaties binnen thebrownpapercompany. Met deze samenwerking voorziet VDV Resultancy in een toenemende vraag naar meer integrale aanpak van vraagstukken binnen onderdelen van bedrijfsvoering. Thebownpapercomapny heeft alles op het gebied van organisatieverbetering voor MKB, MKB+ en mid-size organisaties.

Wij zien iedere dag mensen werken en wij geloven dat iedereen er het beste van wil maken, iedereen waarde wil toevoegen voor de klant, de omgeving en de maatschappij en… dat iedereen daarmee betekenisvol wil zijn. Ontwikkelingen gaan snel waardoor continu veranderen en aanpassingsvermogen de standaard zijn geworden. Wij zetten daarom mens en organisatie aan tot continu veranderen voor een duurzaam bestaan.

ONZE PRINCIPES

Structuur en Cultuur

Deze 2 domeinen bepalen het organisatie DNA en daarmee het succes van de organisatie. Alleen een integrale benadering verankert de verandering.

Bottom up

Maximale betrokkenheid van medewerkers, bij het definiëren en doorvoeren van structurele en culturele verbeteringen, zorgt voor draagvlak bij het eindresultaat.

Dynamisch gefaseerd

Zorgvuldig door alle fases van het ontwerpen en implementeren van verandering en daarbij rekening houden met de dynamiek, mogelijkheden en beperkingen van mens en organisatie.

Pragmatisch en resultaat

Veranderen op zich is geen doel. Met het vooraf bepaalde resultaat voor ogen, recht op het doel af. Zonder franje, zonder omwegen!

Maatwerk

Het unieke DNA van elke organisatie vraagt bij elke verander inspanning om een organisatie-eigen afweging, aanpassing en/of uitrol. Onze eigen Brown Paper Methode is daar volledig op ingericht.

Vanaf januari 2019 is thebrownpapercompany gevestigd in het Unesco werelderfgoed De Van Nelle Fabriek. Het aanzetten van mens en organisatie tot continue verbeteren voor een duurzaam bestaan is dat waar de Van Nelle Fabriek en thebrownpapercompany elkaar vinden en versterken.

 

Wil je weten hoe je salesinspanningen al snel tot meer en beter resultaat leidt?

Contact